Άγγελος Βαζακίδης

Τοπογράφος μηχανικός - Ελεύθερος επαγγελματίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παγγαίου

Aggelos-Vazakidis
Λίγα λόγια

Ο Βαζακίδης Άγγελος του Ευστρατίου και της Μαγδαληνής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1991. Ως γιος στρατιωτικού πέρασε την παιδική του ηλικία σε διάφορες πόλεις της Β. Ελλάδος, ως εκ τούτου χαρακτηρίζεται από προσαρμοστικότητα και ευελιξία. Σήμερα κατοικεί με τη γυναίκα και την κόρη τους στην Καβάλα.

Τελείωσε το 18ο δημοτικό σχολείο Ξάνθης και το 5ο λύκειο Σερρών. Το 2014 αποφοίτησε από το τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, Τομέας Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Όντας δραστήριος εργάζεται για μικρό χρονικό διάστημα στο τεχνικό γραφείο «Υετός», σε θέματα συγκοινωνιακά, ενώ παράλληλα συνέχισε τις σπουδές, αποφοιτώντας το 2015 από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ''Σχεδιασμός, Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών''. Ασχολήθηκε εκτεταμένα στο επιστημονικό πεδίο της Οικονομικής των Μεταφορών. Από το 2016 είναι υπεύθυνος διαχείρισης του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού καταστήματος στην Καβάλα, στην εταιρία Μιχαήλ Καβούκης & ΣΙΑ ΕΕ. Διακρίνεται για την αποφασιστικότητα και την οργανωτικότητα του, δίνοντας άμεσες λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν. Παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο των μηχανικών ως Αγρονόμος Τοπογράφος. Όντας πολυπράγμων, είναι τελειόφοιτος στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου «Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς». Έχει παρακολουθήσει ποικίλα εκπαιδευτικά σεμινάρια. Γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική και τη γερμανική γλώσσα. Αναφορικά με τα προγράμματα του Η/Υ, είναι γνώστης Word, Excel, Powerpoint, AutoCad, SPSS και Προγράμματος κατασκευής Μοντέλων Δομικών Εξισώσεων.

Στον ελεύθερο χρόνο του αρέσει να πηγαίνει ταξίδια χερσαία και θαλασσινά, καθώς κατέχει άδεια οδήγησης Ιστιοπλοϊκού σκάφους, και να παίζει σκάκι.