Βασιλική Μπέη

Δημόσιος Υπάλληλος στον ΕΟΠΠΥ Καβάλας
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Παγγαίου

Vasiliki-Mpei
Λίγα λόγια

Η Βασιλική Μπέη, του Αποστόλη και της Ζαφειρούλας, γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στην Καβαλά στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου.

Έπειτα, με τη βεβαίωση επιτυχίας της εξεταστικής επιτροπής βοηθών Φαμρακείου, της χορηγήθηκε άδεια άσκησης επαγγέλματος ως Βοηθός Φαρμακοποιού. Δούλευε για 11 χρόνια σε Φαρμακείο στην Καβάλα, δίπλα στον φαρμακοποιό Βασίλη Παναγιωτόπουλο. Εκτός αυτού, η Βαιλική Μπέη έχει γνώσεις Πρώτων Βοηθειών, αφού έχει παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια, όπως επίσης και σεμιμάρια για την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, την ογκολογία και τον καρκίνο του πνεύμονα. Έχει πάρει τίτλους επιμορφωτικών προγραμμάτων για τις ποιοτικές υπηρεσίες του δημόσιου τομέα προς τον πολίτη, αλλά και για το βιωματικό εργαστήριο εργαζομένων γυναικών στο δημόσιο τομέα για την προώθηση σε θέσεις ευθύνης.

Το 2008 διορίζεται στον ΕΟΠΥΥ Καβάλας στο φαρμακευτικό τμήμα, όπου εργάζεται εως τώρα. Είναι υπεύθυνη εξυπηρέτησης πελατών, ευπαθών κοινωνικών ομάδων και στη χορήγηση φαρμάκων υψηλού κόστους.

Η Βασιλική Μπέη σήμερα είναι παντρεμένη με τον στρατιωτικό Βασίλη Ξυδά και μένουν στην Καβάλα με τα τρία τους (3) παιδιά.