Ελένη Διαμαντή

Εκπαιδευτικός Τεχνολογίας Ιατρικών Εργαστηριών
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Παγγαίου

Eleni-Diamanti
Λίγα λόγια

Η Ελένη Διαμαντή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη το 1973. Είναι η τρίτη κόρη του Στέργιου και της Αλεξάνδρας. Είναι παντρεμένη με τον εκπαιδευτικό Γυμναστή Καμαρίδη Παναγιώτη και έχουν οκτώ (8) παιδιά.

Η Ελένη είναι απόφοιτη του 1ο Επαγγελματικού Λυκείου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων (Β.Ι.Β.Ε.). Συνεχίζει τις σπουδές της στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΤΕΙ), όπου το 1996 παίρνει το πτυχίο της με εξειδίκευση στον κλάδο της Μικροβιολογίας. Το 2017 αποκτά και δεύτερο πτυχίο από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας (ΤΕΙ) στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με βαθμό 7,9. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της όλα αυτά τα χρόνια έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για τις διαπροσωπικές σχέσεις και βιωματικά σεμινάρια από σχολές γονέων. Στην κατοχή της έχει και πτυχίο Υπολογιστών ECDL. Επίσης υπήρξε και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 24ο Δημοτικό, όπου φοιτούσαν τα παιδιά της.

Η Ελένη από τα 16 της χρόνια βγαίνει στην αγορά εργασίας. Ποικίλες οι δουλειές που έχει κάνει. Ανάμεσα σε αυτές εργάζεται ως πωλήτρια στο κυλικείο του Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ και αργότερα ως υπεύθυνη στη Βιοτεχνία αθλητικών ενδυμάτων ‘’Πήγασος’’, ενώ απασχολείται και σε Ιδιωτικό Μικροβιολογικό Εργαστήριο, εξασκώντας το επάγγελμα της.

Το 2004 η Ελένη διορίζεται καθηγήτρια Ιατρικών Εργαστηρίων στο Επαγγελματικό Λύκειο, όπου εργάζεται εώς και σήμερα. Διδάσκει σε τμήματα με κατεύθυνση Παραϊατρικών Σπουδών και Τομέα Υγείας.

Οι διοικητικές της ικανότητες αποδεικνύονται και από την προϋπηρεσία της στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Καβάλας για δύο χρόνια, από το 2013 εώς το 2015. Για δύο σχολικές χρονιές, το 2009-2010 και 2010- 2011, ήταν υπεύθυνη Υγείας στο σχολικό συγρότημα Γυμνασίου και Λυκείου της Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με χειροτεχνίες, αλλά και παρασκευές ντόπιων εδεσμάτων.