ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Συγχαρητήρια

Οι εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ανέδειξαν νικητή της αναμέτρησης στο Δήμο Παγγαίου τον κύριο Φίλιππο Αναστασιάδη. Το Όραμα και Ανάπτυξη σεβόμενο τις δημοκρατικές διαδικασίες τον συγχαίρει για την εκλογική του νίκη. Ευχόμαστε να διοικήσει το Δήμο βασισμένος στις αρχές της Δημοκρατίας με διάθεση για πρόοδο και ανάπτυξη.

Αθανάσιος Βαζακίδης

Τα στελέχη του συνδυασμού «Όραμα και Ανάπτυξη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Στις εκλογές στις 26-05-2019 ο συνδυασμός μας «Όραμα και Ανάπτυξη» ολοκλήρωσε μια πορεία που ξεκίνησε πριν από 3 μήνες. Η νεοσύστατη, υπερκομματική μας παράταξη χαιρετίστηκε από συνδημότες μας και η θέση που μας χάρισαν μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα που μόλις ξεκινήσαμε. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους υποσχόμαστε ότι θα τιμήσουμε την ψήφο τους.

Σας Ευχαριστούμε πολύ

Αθανάσιος Βαζακίδης

Τα στελέχη του συνδυασμού «Όραμα και Ανάπτυξη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για κατάθεση δήλωσης στο Πρωτοδικείο

Το Σάββατο 4-05-2019, ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Αθανάσιος Βαζακίδης συνοδευόμενος από εκλεκτά στελέχη κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Καβάλας στις 12:30 τη δήλωση της παράταξης Όραμα και Ανάπτυξη. Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ανέρχονται στους 37, ενώ ο συνδυασμός στο τοπικό Συμβούλιο Μεσορόπης κατεβαίνει με 6 υποψηφίους.

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ο υποψήφιος δήμαρχος ολοκλήρωσε τη διαδικασία, καθώς όλοι οι υποψήφιοι που στελεχώνουν την παράταξη διακρίνονται από διάθεση για δουλειά, γνώσεις, κατάρτιση, εντιμότητα και ακεραιότητα. Είναι έτοιμοι για όραμα και ανάπτυξη.